Şehidimiz Son Yolculugunda!


Hakkari'deki hain pusuda şehit olan hemsehrimiz ve biricik evladımız Samet Saraç'ı bugun binlerce Bursalının katıldıgı torenle son yolculuğuna uğurladık.
Ulu Camii önünde toplanan binlerce kişi ellerindeki Türk bayraklarıyla terörü lanetleyen sloganlar attı.
Binlerce kişi hep bir ağızdan "Meclis'te PKK istemiyoruz", "Ya Allah Bismillah Allahu ekber" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloğanları attı. Köyümüz Muhtarlığınca hazırlanan “İstiklal Savaşında 90 şehit verdik, Samet son şehidimiz olsun. Vatanımız sağ olsun” yazılı büyük pankart hemşehrilerimiz tarafından taşındı.
Daha sonra İstiklal Marşı söylendi.

38 yorum:

Ozgur Coskun dedi ki...

Basimiz sagolsun. Allah ailesine sabir versin.

Adsız dedi ki...

Uzun zaman olmuş köyümüzden şehit vermeyeli. Samet son olsun, vatan sağolsun.

Cenazedeydim, genci yaşlısı eli ayağı tutan tüm köylüm orada Samet'i uğurlamaya gelmişlerdi. Sadece köylüm mü? Bursanın her ilçesinden, her köyünden insan vardı. Çevre illerden gelen araçları gördüm. Yalnız bırakmadılar şehitlerini. Yalnızda bırakmaz bizim insanımız.

Başımız sağolsun.

Allah Samet'ten razı olsun. Allah ailesine, sevenlerine sabırlar versin.

NeFReTiMSiN dedi ki...

SAMET kardeşimizi şehit verdik, hepimiz çok üzgünüz. Kardeşimize allahtan rahmet ve geride kalanlarına allahtan sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun..

Adsız dedi ki...

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum. insanın elinden çok fazla birşey gelmemeside diğer bir üzücü nokta. Ama sonuçta devletimiz büyük, öyle veya böyle zamanı geldiğinde bu olayları bir daha yaşanmamak üzere durduracak ve önlemlerini alacatır. Şehitlerimizin içerisinden bir hemşehrimizin çıkması çok üzücü, bursa olsun adıyaman olsun hakkari olsun hiç farketmez hepsi vatan evladı. hepsi için allah rahmet eylet eylesin demekten başka şu anda elimden gelen birşey yok. hepimizin başı sağ olsun. yerleri rütbeleri büyük...

Adsız dedi ki...

HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.MEMLEKET OLARAK ÇOK KÖTÜ BİR DÖNEMDEN GECİYORUZ.TEROR DENİLEN İLLETTEN BİR TURLU KURTULAMADIK VE BİR SEHİTDE BİZ VERDİ GELEMİC KOYU OLARAK.ACIMIZ BUYUK.AMA ARTIK ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANIDIR.ACILARIMIZI KEDERLERİMİZİ PAYLAŞIP DİNDİRME ZAMANIDIR.BİZDE GELEMİCLİLER OLARAK BURADA BİRBİRİMİZİN ACISINI SEVİNCİNİ PAYLASMALIYIZ.BELKİ ARAMIZDA MESAFELER VAR AMA TEKNOLOJİNİN İMKANLARINDAN FAYDALANIRSAK BU MESAFELER KAPATILIYO.ONEMLİ OLAN GONULLERİN BİR OLMASI.BU SİTEDE BİR ARAC BİZİM BİRLİGİMİZ İCİN.GELİ EL BİRLİKTE BU SİTEYİ GUZELLESTİRELİM VE BU SİTEDEN FAYDALANALIM.TEKRARDAN HEPİMİZİN BASİ SAGOLSUN.SİTEYE EMEGİ GECENLERE DE BURADAN TESEKKURLERİMİ İLETİYORUM..ELLERİNE SAĞLIK

Adsız dedi ki...

Cevdet Bey Selamlar,

Sizlerin ve Ülkemizin Başı Sağolsun. Allah bu teröristleri, iç ve dış destekçilerini

yok etsin. İdarede bulunanlara da daha çok akıl, fikir, vatanseverlik, çözüm yaratma,

acı ile gözyaşlarını dindirme becerisi, azimli ve de başarılı olmayı nasib eylesin.

Şu an için elimizden fazla bir şey gelemiyor...

Selamlar ve Saygılarımla

Adsız dedi ki...

Hepimizin başı sağolsun!Sehidimize Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı dilerim.Inşallah terör son bulur, bir daha evlatlarımız, analarımız üzülmezler.
LEVENT ERTEKİN
Ertekin Tarim-Keles

Adsız dedi ki...

Babam bizim koy,sehitler diyaridir.Balkan Savasinda,Canakkalede,Arap collerinde cok sehit verdik derdi. Simdi babacigimin sitesinden gene koyumuzden bir sehit verdigimizi ogrenince, hem uzuldum, hem gururlandim.Uzuldum,gencecik bir fidan henuz baharinda bu dunyadan ayriliyor,arkasinda gozyaslari birakarak.Gururlandim,ulkemi olesiye savunan insanlar benim koyumden de cikiyor ve vatanim savunmasiz degil diye. Oyle umuyorum ki, cok kisa zamanda bu hain PKK belasindan da kurtulacagiz bu vatansever cesur insanlarimizla.Allah sehitlerimize rahmet,gazilerimize mutlu bir yasam versin.Gurbetteyim ama gonlum ve aklim vatanimda,koyumde.Bu siteyi hazirliyan babacigimi opuyorum,ellerine saglik diyorum.
Butun hemsehrilerimin ve milletimin basi sagolsun!

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Birlikte insanca yasamanin onemini kavriyamamis,emperyalit ulkelerin cikarlarina alet oldugunun farkina varamamis, cahiller surusu, hain PKK'nin saldirisina ugriyarak sehit olan hemsehrimiz Samet Sarac'a Allahtan rahmetler diliyor, kederli ailesinin acilarini paylasiyorum.

Adsız dedi ki...

kelesimizin ,gelemiç köyümüzün,türk milletinin şehidi olan samet saraç a Allah tan rahmet,yakınlarına başsağlığı diliyorum.bu terör olayı mutlaka birgün bitecek inşallah.site sahibi cevdet abimize de bu duyarlılığından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Adsız dedi ki...

hepimizin başı sağolsun
şehid kardeşimize Allah'dan rahmet ailesine sabır diliyorum
biz birlik olduktan sonra hiçbir güç bu vatanı bölemeyecektir.

Adsız dedi ki...

KÖYÜMÜZDEN PKK YA VERİLEN İLK SEHİDİMİZ OLAN SAMET KARDESIMIZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA OZELLIK ANASINA BABASINA VE KOYUMUZE VE TUM TURK MILLETINE BAS SAGLIGI DILERKEN TERORU LANETLIYORUM VE PKK YA VERILEN ILK SEHIDIMIZ OLAN SAMET KARDFESIMIZIN SON SEHIT OLMASINI DILIYORUM VE TSK VE TUM DEVLETIN ZIRVESINDEN ISTEDIGIM SEHIDIMIZIN INTIKAMINI EN YAKIN ZAMAN DA ALMASINI ISTIYORUM SAYGILARIMLA

Adsız dedi ki...

ÖNCELİKLE SİZ VE TÜM SİTE OKUYANLARINA SELAMLAR
SAMET KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERDİK HERKEZ GİBİ BİZLERDE COK ÜZĞÜNÜZ ALLAH*TAN SAMET KARDEŞİMİZE RAHMET GERİDE KALAN AİLESİNE YÜCE RABBİMDEN SABIRLAR DİLİYORUM HEPİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN SAMET KARDEŞİMİZ SON OLSUN DİYORUZ BU ÜLKEDE NE SAMET LER NE MEHMET LER BİTMEZ**BU VATAN BÖLÜNMEZ BÖLÜNEMEZ

Adsız dedi ki...

BEN HİLAL DEDİKİ Şehit düşmek Îmânı, vatanı ve kutsal bir amacı uğrunda savaşırken ölmek:işte samet gibi ve niceleri vatan uğruna şehadet şerbetini doya doya yudumladılar allah şehitlerimizden razı olsun geride kalan ailelerine baş sağlığı diliyorumö sakın unutmayın ALLAH yolunda şehit olanlara ölü demeyiniz onlar diridirler aslı ölü sizlersiniz sametler memetler aliler sizleri unutmayacağız

Adsız dedi ki...

HERKESE SELAMLAR SAYGILAR.SAMETİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.TERÖRÜ LANETLE KINIYORUM.BÖYLE VATAN EVLAT
LARI OLDUKÇA İNŞALLAH BU TERÖR BELA
SINDAN KURTULUR VE UMARIM BU VERDİĞİMİZ İNŞALLAH SON ŞEHİT OLUR.
ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ
AİLESİNE DE TEKRAR BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.HERKESE SAYGILAR.CEVDET ABİYE DE BURDAN ÇOK TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.

Adsız dedi ki...

"Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;
Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;
Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz,
Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!"

Mehmet Akif Ersoy

Adsız dedi ki...

BENDE BIR KELESLI OLARAK SAMET KARDESIME ALLAHTAN RAHMET DILIYORUM O SIMDI COK YUCE BIR MAKAMDA SEHITLIK HERKESE NASIP OLMAZ SANMIYORUM OGLE BIR KALABALIK BIR DAHA OLSUN BURSAYA BOSUNA EVLIYALAR SEHRI DEMIYOLAR BURSA ASKERINE SAHIP CIKTI VATANINA SAHIP CIKTI BIR BURSALI BIR DAGLI OLDUGUM ICIN GURUR DUYUYORUM . EY TURK TITRE VE KENDINE GEL.

Adsız dedi ki...

Allah için, üzerinde secde ettiği vatanın korunmasi için, bu yola baş koyanlar canlarını verirlerse onlara "Ölü" denmez "Şehit" denir. Bin yıldır bu topraklarda Allah'ın adını en yüksek yerlerde yankılandıran, bin dört yüz yıldır bu dini koruyan ve yüreklere yerleştiren ecdadımız, bu yolda malını ve canını vererek bu değerli mirası bize bırakıp gitmişler.Bu mirasi korumak ugruna sehit olan Samet Sarac kardesimize Allahtan rahmet,geride biraktigi acili ailelerine bassagligi diliyorum.Ne mutlu onlara ki,cocuklarini herhangi bir sekilde kaybetmek yerine,bu vatana sehit verdiler.Onunla iftihar ederek,kalan omurlerini saglik icinde yasamalarini diliyorum.

Unknown dedi ki...

öncelikle hepimizin başı sağolsun demek istiyorum bu SAMET kardeşimizin ailesine baş sağlığı diliyorum.türkiye bir incisini daha kaybetti.hepimizin bildiği gibi şehitlerin sadece bedenleri ölür.biz her zaman tek yumruk olduğumuz sürece hiç kimse ama hiç kimse bizleri yıkamaz .çünkü bizler OSMANLI torunlarıyız...

Adsız dedi ki...

şehidimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.cevdet abimede bu konudaki hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. küçükağa ve oğulları

Adsız dedi ki...

samet kardeşime allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.cevdet abimede bu sayfayı ayırdığı için çok teşekkür ederim. küçükağa ve oğulları.

Adsız dedi ki...

Silah arkadaşım Samet'e allahtan rahmet ve geride kalanlarına sevdilerine sabırlar diliyorum Başimiz sağolsun.

Duygu Saraç dedi ki...

Birlikte büyüdüğüm ve İstanbul'dan Bursa'ya gittiğimde zamanımın çoğunluğunu geçirdiğim ve çok şeyler paylaştığım Canım kuzenim aramızdan ayrılışın çok erken ve acı oldu.Bizleri çok çabuk bırakıp gittin.Üzüntümü tarif edecek kelime bulamasamda Şehit'lik mertebesine erişmiş olman gurur verici.Vatanıma sizler gibi canını feda eden askerler oldukça hiçbir kötü kuvvet tarafından zarar verilemeyecektir.
Kalbimizdesin Ruh'un Şadolsun Vatan Sağolsun...
Seni Çok Özleyeceğiz Canım Kuzenim....

Burcu Saraç Çitil dedi ki...

Biricik kuzenim,
Bana Burcu Abla diye seslenişin hala kulaklarımda çınlıyor ve seni çok özledim. Seni hainlerin kurşunuyla şehit verişimizin acısını herdaim kalbimde hissedicem. Bu acı günümüzde bana 28 yıldan beri hiçkimsenin yaşatmadığı gururu yaşattın. Ulucamideki cenaze töreninde bizim için ayrılmış olan şehit ailesi bölümüne giden yoldaki yürüyüşümde duyduğum o sesler, hissettiğim o gurur hiçbir zaman içimden eksilmeyecek. Bütün Bursa'nın hatta Türkiye'nin 4 bir yanından gelen duyarlı halkımızın 3 dakikalık o yolda "helal olsun size", "şehit verdiniz dimdik olun", "allah sabırlar versin" ve "şehidim hakkını helal et bize" diye haykırışları ömrüm boyunca unutamıyacağım.
Bizleri çok erken yapayalnız bırakıp gittin ama heran yanımızda olduğunu biliyorum.
Çünkü;
ŞEHİTLER ÖLMEZ...
Ruhun Şad, Toprağın Bol Olsun.
Canım Kuzenim

seçkin saraç dedi ki...

20 yıllık kardesım ılk once hakkını helal et bıze bıraktıgın acı we gururla yasamaya devam edıoruz ama sunu bılkı bundan sonra bır tarafım hep eksık kalacak.
kardesım en son gorustugumuz gun aklımdan hıc cıkmıo sankı senınle sadece o gun gecırmısız gıbı halbukı bızım 20 yıllık bı gecmısımız war cocukken yesılyayla sokaklarında oyunlarımız gemlıkte gezmelerımız soganlıdan gece yarıları altıparmak heyken yesılde gezmelerımız sankı bunları yasamadık mı yasadık ama o son gun hıc aklımdan cıkmıo hatta o gun oyle sarıldıkkı bırbırımıze sankı bı daha gorusemıcekmıs gıbı...
ahhh be cocuk kım ne derse desın benım ıcım yanıo we o yumusak ses tonun kulagımdan sılınmedıgı surece ki sılıncegını zannetmıorum ıcım yanmaya dewam edecek.
kardesım nur ıcınde yat mekanın cennet olsun.

ibrahim topuz dedi ki...

Samet'im seninle sağlığında tanışıp,sohbetimiz olmadı kardeşini ve diğer amca çocuklarını(kuzenlerini) çok iyi tanıyorum onlar benim birer kardeşimdirler ama seni sağlığındaki kadar iyi tanıttılar yakınların bana. Senin cenaze törenine katılmak benim için ayrı bir önemi vardı. Asker olmam bazı duygularıma hakim olmam gerektiğini sağladı.Ailene ve kardeşine yardımcıolmak için elimden geleni yapmaya çalıştım. Kardeşim Samet sen rahat uyu ruhun şad olsun.Emanetin emin ellerde ve mutlaka intikamlarınız alınıyor ve alınacaktır. Cenaze törenine gösterilen saygıdan ve birliktelikten dolayı tüm Bursa'lılara teşekkür ederim. SARAÇ AİLESİNİN VE ONLARI SEVEN TÜM DOSTLARININ BAŞI SAĞOLSUN MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
RUHUN ŞAD OLSUN

Adsız dedi ki...

Ey gül kokulu SAMET'İM
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatan yiğitler kervanına katıldın. Bir hilal uğruna kanlarıyla destanlar yazan şanlı ecdadımızla birliktesin artık. Tarihin şerefli sayfalarına ismin nakış nakış nakşedildi. Anadan da, yardan da geçeceğin kadar çok sevdiğin vatan uğruna şehadete eriştin. Tebessümüne kurban olduğum şehidim! Kur'an-ı Kerimde "ölü değil bilhakis diridirler" diye buyrulan şehitler arasına katıldın. Ey eli değil ayağının altı öpülesi Samet'im! Yüce Allah'a kavuştun, Cennet-ül Me'va makamına yükseldin; bizi onurlandırdın, gururlandırdın, şereflendirdin. Hz.Hamza seni bekliyor, ataların Osmangazi,Orhangazi,Ulubatlı Hasan seni bekliyor. Gül kokunu Resulullahın okşayıcı nefesini gönlümde hissettim, ateş içinde yanan yüreğimiz senin sevginle gülüstana dönüştü.
Ey kınalı kuzu! Uğruna kurban olduğun vatan toprağında rahat uyu ve bizlere hakkını helal eyle...
Seni Çok Seven Amcan

Adsız dedi ki...

ULKEMIZDE BUGUNLERE GELECEGIMIZ YILLAR ONCE UGUR MUMCU, AZIZ NESIN GIBI BIRCOK VATANSEVER AYDINIMIZ TARAFINDAN SOYLENMIS VE SOYLEDIKLERI ICIN OLDURULMUSLERDI. VE BU KISILER BOLUCU, KOMUNIST OLARAK BAZI GUCLER TARAFINDAN DAMGALANDIRILMISLARDI. BUGUNE BAKARSAK O GUN SOYLENENLER BIRBIR CIKIYOR. BENCE BUGUNLERIMIZI YINE IYI GUNLERIMIZ. HERKES DAHA KOTULERINE HAZIRLAMALI KENDINI. HERKES SORGULAMALI KENDINI ACABA BENDE "SAMET" GIBI VATANIM UGRUNA CANIMI VERMEYE HAZIRMIYIM DIYE.. YADA ESIR DUSEN 8 ASKER GIBI ONURUMDAN SEREFIMDEN VAZ GECERMIYIM....BEN BU SORGULAMAYI 2-3 YIL ONCE OLACAKLARI SEZINLEYEREK YAPMISTIM ZATEN ...VATAN UGRUNDA HER ZAMAN HER KOSULDA CANIMI VERMEYE HAZIR HISSEDIYORUM KENDIMI... ALLAH INSAALLAH ULKEMIZI VE MILLETIMIZI O NOKTAYA GETIRMEZ... KOTULERIN GALİP GELMESİNE IZIN VERMEZ...VE SAMET KARDESIM GIBILER BU DUNYA VAR OLDUGU SURECE UNUTULMAZ...BIZLER UNUTMAYACAGIZ, UNUTTURMAYACAGIZ...COCUKLARIMIZA DINIMIZI, TARIHIMIZI VE KULTURUMUZU DOGRU OGRETECEGIZ..DAHA GUCLU VE ATATURKUN ISTEDIGI KARAKTERDE BU ULKEYE LAYIK EVLATLAR YETISTIRECEGIZ... BIZ EBEVEYNLERIN EN ONEMLI GOREVIDE BUDUR ASLINDA...

SAMET KARDESIMIN AILESINE BAS SAGLIGI VE SABIR DILIYORUM... OGUZ HAN GURLER

Adsız dedi ki...

Öncelikle samet kardeşimize Allah'tan rahmet dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.Eminim ki Gelemiç köyünde bu din ve topraklar için can verecek daha çok erler var.Ancak asıl sorgulamamız gereken şey daha 5 aylık bir asker olan Samet kardeşimizi yıllarını o dağlarda hainliğe adamış,10-15 yıldır profosyonel olarak kan içiciliği meslek edinmiş kalleşlerin önüne atan zihniyettir...insanlarımız 30 senedir can veriyor.Daha kaç can vereceğiz..bugun gelemiçten yarın baraklıdan.Bu kadar eğitimsiz daha 20 yaşında,silah nedir bilmeyen gencecik çocuklarımıza bunu reva göremeyiz.Evet şehitler ölmez ama birde samete sorsaydık..hayalleri,sevdaları,gelecek üzerine planları vardı.Aile kuracak,çoluk cocuga karışacaktı.Ölüm bu kadar ucuz olmamalı.buraya yazma sebebimde olaya sadece duygusal değil mantıksal çercevedende bakabilmeyi göstermek...yoksa bu soylem ve duygularla daha cok kan akacak..Ölenler bizim çocuklarımız olacak.Ya diğerlerinin çocukları...Yine Analarımız ağlayacak,daha kaç ocak sönecek kim bilir.Bu meseleyi çözebilecek konumdaki insanlardan(hükümet-tsk) hesap sormadıkça daha çok sametlerimiz olacak ve bizler arkalarından sadece kuru bir gözyaşı ve bu iç burkan yazıları yazıyor olacağız.

Adsız dedi ki...

Samet kardeşimizin şehit oluşu hepimizi üzmüştür Hiç bir şey onu geri getirmeycektir.Vatan saolsun demekten başka elden bir şey gelmiyor,NE ŞEHİTLERİMİZİ UNUTTUK NEDE KATİLLERİNİ Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim.Çocuklarımıza SİLAHINI YÖNLENDİRENLERİN ALLAH BELASINI VERSİN...

Adsız dedi ki...

EHMETMEHMET BALIM DEDİKİ
BİZDE SAMED SARACI ÇOK SEVERDİK AMA BUSON ŞEHİDİMİZ OLSUN.İNŞALLAH BUNDAN SONRA BAŞKA ŞEHİT VERMEYİZ

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

varlıgından hakkarıye dagıtım oldugunda haberdar olmustuk amcası muhsın SARAÇ yegenım hakkarıye gıttı sagsalım gelebılse dedı ozaman varlıgından haberdar olduk ama tanısmak böyle nasıp mıstı şehıt haberını duyunca o an herkes yasa burundu ama sonra gururlandık allah herkese nasıp etmez cunku bu mertebeyı hernekadar da olsa ates dustugu yerı yakar yalnız budefa tüm turkiye yandi ALLAH'tanrahmet ve gerıde kalanlara ALLAH'ütealadan sabır dılıyorum
MEKANI CENNET OLSUN

Adsız dedi ki...

Şehitimiz Samet için bugüne kadar bir şey yazamadım sebebi göz yaşlarıma hakim olamıyordum.Taa derinlerde bir yerlerim çok acıyordu.insanlar her şeye yavaş yavaş alışıyor.diyorumki biz bu kadar üzüldük ,onun kanından canından olanlar nasıl dayandı.Bu acıya katlanmak çok zordur herhalde Allahtan sabır diliyorum.Çok güzel bir mertebeye erişti.Ailesinin tek teselliside budur herhalde. Ayrıca terörü lanetliyorum ve baştakilere DURDURUN BU TERÖR BELASINI diyorum.

Adsız dedi ki...

Kendisini tanıma şerefine nail olamamış olsamda şehit kardeşimiz Samet saraç'ın acısını yüreğimde hissediyorum.Ayrıca şehidimizin tüm Kelesliler ve hatta Bursalılar için bir övünç kaynağı oldugunu düşünüyorum. Samet kardeşimiz ilk değildi ama inşallah son şehidimiz olur. Kederli ailesinin ve yüce Türk milletinin başı sağ olsun

Adsız dedi ki...

çocukluğumun en güzel günlerini beraber geçirdiğim kardeşim başın sağolsun.acın benimde acımdır yüreğim yandı.allah geride kalanlara sabır versin.dıbır osmanın torunu sebahattin sevim..

selin saraç dedi ki...

Abicim içimden geçenlere çizgilere dökebilseydim heralde karalama gibi bir şey çıkar.Hırsla karalanmış,kağıt yırtılmış aynı zamanda kalemi kontrole alma isteği.İşte bende aynı böyle bir duygu içindeyim.Hani derler ya "Acı ama gerçek" ben bu söze hep güldüm geçtim.Ama şimdi niye denildiğini çok iyi anlıyorum ve onun ağırlığını kaldıramıyorum...Birde senin canına mal olan soyadımızın gururu.Ama sen bize seçme şansı tanımadın yada tanıtmadılar.Şunu bilmeni isterim ki bize o şans tanınsaydı biz seni seçerdik...Doğru insanın gururu her şeyden önce gelir.Ama canından,kanında önce gelmiyormuş be kuzen inan candan önce gelmiyo...Şimdi yapacağımız tek şey var zor aynı zamanda zorunlu YAŞAMAK.Ama hep içimizde bir ACIYLA YAŞAMAK.Dilerim ki kanını akıttığın o toprakta rahat uyu...