Mehmet Uslu Vefat Etti


Köyümüz halkından Hasanciklar sülalesinden Mustafa oğlu Mehmet Uslu'nun bugün vefat ettiği öğrenilmiştir. Altı yıl önce, çamdan düşmesi sonucu felç geciren Mehmet Uslu uzun süren tedavilere rağmen felci yenememiş ve yaşamını yatalak olarak sürdürmek zorunda kalmıştı. Yatalak olması sonucunda sırtında yaralar oluşmuş ve ayrıca şeker hastalığına da yakalanmıştı. Tedavi amacıyla iki hafta önce SSK Çekirge Hastanesine kaldırılmış, tedaviyi müteakip 4 gün önce taburcu edilmişti.Evinde şeker komasına giren Mehmet Uslu'nun bugün akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenilmistir.3 kız bir erkek evladı olan ve yatalak olmasına karşın hayata bağlılığından bir şey kaybetmiyen merhuma rahmetler, geride kalanlarına bassaglığı dileriz.
*****************************************
Köyümüzün Web Albümü için tıklayınız.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına Allah sabır versin ..mekanı cennet olsun inş.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Rahmetli Mehmet Uslu teyzemin damadıydı.Köye gidişlerimde onu mutlaka ziyaret ederdim.Belden aşagisi tutmadigi icin yataga baglanmisti.Tedavisi icin cok mücadele verdi.O haldeyken gösterdiği yaşam mücadelesini her zaman takdirle karşıladım.Sağlamken edindigi kamyonunu satmiyarak,tuttugu soforle yollara dustu.Coluk cocuguna helalinden rizik kazanmak icin mucadele verdi.Omru bu kadarmis.Mekani cennet olsun.Allah geride biraktiklarina uzun ve saglikli omurler versin.Onu her zaman rahmetle anacagiz...

Adsız dedi ki...

Mehmet Uslunun vefat ettiğini şu anda öğrenmiş bulunmaktayım.Çok üzüldüğümü belirtmek isterim Mehmete Allahtan rahmet,karısı fatmaya ve çocuklarına baş sağlığı diliyorum acılı ailesinede Allah sabır versin.

Adsız dedi ki...

Mehmet uslu benım tertibim Allahtan rahmet gerıde kalanlarına baş saglıgı diliyorum