Öğrencilerimize Memory Stick Dağıtıldı



ABD de yapılan ve köyümüzün tanıtıldığı uluslararası fuarda, stand komsumuz olan Anthem Sigorta Şirketi yetkilisi editörümüz Cevdet Coşkuna, bilgisayarlarda bilgi aktarımı icin kullanılan memory sticklerden vermis ve editörümüz bunları köyümüzde okumakta olan gençlere dağıtması için İlkokul Öğretmeni Pınar Şimşek'e göndermiştir. Yandaki fotografta öğretmenimiz Pınar Şimşek öğrencilerimize memory stickleri dağıtırken görülmektedir Memory sticklerin köyümüz öğrencilerine dağıtıldığını öğrenen Anthem Sigorta yetkilisi Bayan Estherling Pimentel memori sticklerdem bir miktar daha verebileceğini ifade etmistir. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Öğretmen Pınar Şimşek ve dağıtıma yardımcı olan köyümüz gençlerinden Cihan Erden'in Memory stickleri dağıtırken çektiği fotograflar ilköğretim okuluna ait resimlerin yer aldığı aşağıdaki linkte görülmektedir :
http://picasaweb.google.com.tr/gelemicilkogretimokulu/Memory#

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Anthem Sigorta Şirketi'ne ve Sayın Cevdet Çoşkun'a Gelemiç Köyü adına teşekkür eder, öğrenci arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

elif dedi ki...

SAYIN CEVDET COŞKUN SİZE ÇOK TŞK EDERİZ KELES_GELEMİÇ KÖYÜ ADINA BÖYLE BİR ANILAR OLUŞTURDUĞUNUZ İÇİN.AMA2003 SENESİNDE RAHMETLİLERİDE KOYUN LTF BULABİLİSENİZ

Cevdet Coskun dedi ki...

Elif kardesim, koyumuzden gecmis yillarda vefat etmis hemsehrilerimizi gorebilmek icin asagidaki eski sitemizi tiklayiniz.
Ilginiz icin tesekkurler.

http://www.coskun.tv/Gelemic/haberler/index.htm